Register

Echipa Freedom House

Cristina GUSETH – Director 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cristina Guseth a inițiat programe de training pentru jurnaliștii și manageri de presă, coordonând programul școlii BBC în România (singura școală deschisă de BBC în afara granițelor). În 1994, Cristina Guseth a organizat primele dezbateri despre integrarea europeană împreună cu Center for European Policy Studies, Ministerul de Externe și Delegatia Comisiei Europene la București. Din 1998 devine directorul Freedom House România.

Întrucât multe dintre proiectele Freedom House au o componentă intrinsecă  de PR, Cristina Guseth s-a specializat în media relations, managementul crizelor și marketing PR, desfășurând acțiuni de gen pentru companii precum Renault, Wyet Whitehall, Ambasada Canadei, Prietenii Muzeului National de Artă și Fundația Parteneri pentru Dezvoltare Locală.

În perioada 2005 – 2007 Cristina Guseth a fost media relations project manager pentru Delegația Comisiei Europene la București.


Gelu TRANDAFIR – Director de Comunicare

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Gelu Trandafir a fost editor coordonator la Evenimentul Zilei, redactor şef adjunct la Cotidianul,  acting desk editor la BBC WorldService, jurnalist la România liberă, revista Privirea şi ProTV.

Între 2006-2012, Gelu Trandafir a fost membru al Consiliului Național al Audiovizualului.

A absolvit Facultatea de Geodezie a Institutului de Construcții din București în 1992 și Robert Schuman Institute of Journalism - European Media Studies în 1996.
Alexandra VĂDUVA - Coordonator de proiect

Atribuțiile Alexandrei Văduva includ: cercetarea, implementarea și raportarea proiectelor, organizarea evenimentelor fundației.

Ea a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București și are un masterat în „Dreptul muncii, relații de muncă și industriale”, din cadrul Universității din București.
Mădălina Chiriță - coordonator de poiect

Madalina ChiritaMadalina ChiritaMădălina Chiriță a absolvit Facultatea de Științe Politice, secția în limba engleză, din cadrul Universității din București și are un masterat în „Politică comparată” în cadrul aceleiași Facultăți.

În cadrul Fundației Freedom House Romania, atribuțiile Mădălinei Chiriță implică cercetarea, raportarea proiectelor și organizarea de evenimente. 


Fritz - acoperitul nostru

Fritz e un pisoi muntean din Moeciu, venit în Capitală cu fratele și sora.

Fratele și-a găsit stăpân de încredere în sectorul 1, iar sora lui Fritz s-a îndrăgostit, și-a urmat legile firii și ne-a părăsit. Fritz ne-a rămas alături.

Mai are opt vieți, pentru că una și-a consumat-o deja pe când era plecat de la birou, în cantonament, zburând de la etajul șapte la vânătoare de porumbei.  

Fritz știe tot ce se petrece în acest birou. Dar nu poate spune.


PROIECTE NAŢIONALE

 

 

E singura mea diplomă care nu stă într-un sertar
Într-o breaslă în care valoarea e atât de perisabilă, aceste premiu este punctul fix care îţi oferă mai mult decât succesul de public sau buzunarul plin. Te face conştient de propria-ţi valoare. Şi asta îţi dă curaj să zbori. Iar zborul e o îndeletnicire dificilă pentru un jurnalist.
Vlad Mixich este jurnalist la Hotnews.ro și corespondent al Deutsche Welle în România. A câștigat premiul Tânărul Jurnalist al Anului 2008 la secțiunea „Cultură”

Freedom House România este o organizaţie non-profit, nepărtinică, ce promovează demnitatea umană, libertatea, egalitatea şi democraţia. Freedom House și-a câștigat un renume bine întemeiat, ca promotor al drepturilor fundamentale ale omului și al valorilor democratice, al statului de drept şi al bunei guvernări.

Libertatea este posibilă numai într-un sistem politic democratic ce garantează diversitatea opiniilor, libertatea de expresie, dreptul la liberă informare, libera asociere și credința, protecţia și respectarea drepturilor minorităţilor.

Freedom House România sprijină inițiativele civice non-violente din societățile în care libertatea este refuzată sau amenințată și contestă orice idei și inițiative care contravin dreptului de a fi liber al fiecărui om.

Freedom House în imagini

copyright © 2013 Freedom House | Toate drepturile rezervate