Echipa


Cristina GUSETH – Director
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Cristina Guseth a inițiat și a coordonat programe de training pentru jurnaliștii și manageri de presă, a  inițitat  și coordonat programul școlii BBC în România, singura școală deschisă de BBC în afara granițelor,  a organizat, în 1994,  primele dezbateri despre intergrarea europeană împreună cu Center for European Policy Studies, Ministerul de Externe și Delegatia Comisiei Europene la București.
Din 1998  Cristina Guseth  este directorul  Freedom House Romania, o instituție recunoscută  datorită rapoartelor sale anuale în ceea ce privește “stadiul  democrației” în aproape  toate țările lumii și  cunoscută în România, mai ales, datorită  numeroaselor  programe dedicate presei. 

Întrucât multe dintre proiectele Freedom House au o componentă intrinsecă  de PR, s-a specializat în media relations, managementul crizelor și marketing PR, desfășurând acțiuni de gen pentru companii precum Renault, Wyet Whitehall, Ambasada Canadei, Prietenii Muzeului National de Artă și Fundația Parteneri pentru Dezvoltare Locală.

În perioada 2005 – 2007 Cristina Guseth a fost media relations project manager pentru Delegatia Comisiei Europene la București.

 Ramona DIACONU - Office Manager

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
 

01072010Ramona Diaconu este office manager în cadrul Fundatiei Freedom House, unde lucrează din 2007. Principalele sale responsabilități sunt: identificarea liniilor de finanțare, logistica și organizarea evenimentelor fundației, contribuie la conceptul și parteneriatele necesare aplicațiilor, mentine relația cu alte organizații și cu partenerii, stabilește, împreună cu directorul, standarde și proceduri. Ramona a dobândit experiență în relațiile cu publicul, între 2001 – 2005, la Brașov, în cadrul companiei Vodafone (Connex la acea dată). După o formare profesionala de 8 ani în finanțe-contabiliate, Ramona a urmat cursuri de comunicare, relații cu clienții și management.
   Andrei SCHWARTZ - Asistent Coordonator Proiecte
  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


altAndrei Schwartz a terminat facultatea de Științe Politice a Universității din București, sef de promoție al secției în limba romana, iar în prezent își pregătește dizertația în cadrul programului de master, Comparative Politics, al aceleiași facultăți. Pasionat de studiul politicii, de istorie și filosofie, Andrei a publicat în reviste de specialitate mai multe recenzii ale unor lucrări adresate teoriei politice a constituționalismului precum și un articol pe tema constiționalismului românesc. Andrei a urmat  internshipul Institutului Diplomatic Roman precum și cursurile forumului internațional pe tema Transnistria: The Forgotten Holocaust, 1941 to 1944. La Freedom House, Andrei este Asistent Coordonator Proiecte, iar principalele lui sarcini presupun documentarea, scrierea și implementarea proiectelor derulate de organizație.Cristina GLOMNICU - Asistent Coordonator Proiecte

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  
 

altCristina Glomnicu este asistent coordonator proiecte la Fundația Freedom House din anul 2012. Pe lângă asistență pe proiecte europene, Cristina se ocupă de proiectele dedicate jurnaliștilor, organizând evenimentele și dezbaterile din cadrul programelor. Are o licență în Comunicare și Relații Publice și a absolvit facultatea ca șefă de promoție. Momentan, urmează cursuri de master în Managementul Relațiilor Publice. Încă din liceu a lucrat într-o organizație interculturală, iar în 2012 a primit mențiune pentru scrierea unui proiect în domeniul eticii în mass-media locală.
 Mihaela TIVDĂ - Asistent Coordonator Proiecte
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Mihaela Tivdă este asistent coordonator proiecte în cadrul organizației Freedom House începând cu 2013. Absolventă a Facultății de Istorie a Universității București, în prezent este doctorandă în ultimul an în cadrul programului Spațiu, Imagine, Text, Teritoriu, al Centrului de Excelență în Studiul Imaginii (U.A.U.I.M.). Lucrând în domeniul presei scrise on-line, încă din 2010, Mihaela a publicat numeroase articole și recenzii atât din domeniile politic, istoric cât și artistic.

  

Freedom CAT -  IN MEMORIAM


altFreedom Cat a fost asistent de comunicare, însarcinat cu buna dispoziție a celorlalți angajați în cadrul Freedom House România.

 


 
Freedom CATS - Asistă (Sic!)

Freedom Cats sunt urmaşii fostului asistent de comunicare, preluând toate atribuţiile acestuia. 

Mission Statement
Freedom House is an independent nongovernmental organization that supports the expansion of freedom in the world. Freedom is possible only in democratic political systems in which the governments are accountable to their own people; the rule of law prevails; and freedoms of expression, association, and belief, as well as respect for the rights of minorities and women, are guaranteed. Freedom ultimately depends on the actions of committed and courageous men and women. We support nonviolent civic initiatives in societies where freedom is denied or under threat and we stand in opposition to ideas and forces that challenge the right of all people to be free. Freedom House functions as a catalyst for freedom, democracy and the rule of law through its analysis, advocacy and action.